WhatsApp, una dintre cele mai de succes aplicatii mobile si retele de socializare din lume, a depasit 400 de milioane de utilizatori activi pe luna, un prag pe care niciun alt serviciu de mesagerie mobila nu a reusit sa il depaseasca, scrie PCMag.com.

Rezultatul este impresionant, asta daca ne gandim ca serviciul dispune de numai 50 de angajati, iar in cea mai mare parte sunt ingineri. In plus, dezvoltatorii aplicatiei spun ca nu au promovat in niciun fel serviciul de mesagerie.
Spre comparatie, reteaua de socializare Facebook are in prezent peste 1,2 miliarde de dolari, rezultat obtinut din 2004 pana in prezent, in timp ce aplicatia WhatsApp a fost lansata in anul 2009.
Aplicatia WhatsApp este disponibila utilizatorilor Android, iOS, BlackBerry, Windows Phone, dar si celor care inca folosesc sistemul de operare Symbian.
Anuntul dezvoltatorilor companiei vine la doar cateva zile dupa ce specialistii in securitate din cadrul F-Secure au descoperit o aplicatie pentru Android care ataca utilizatorii serviciului WhatsApp. O data ce este instalata, aplicatia incarca conversatiile personale de pe WhatsApp pe un alt website.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri