In opinia lui Cristi Manafu, unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri, concurenta din blogosfera romaneasca merita nota 8 pentru ca el nu vede „o concurenta in blogosfera in adevaratul sens al cuvantului", explica bloggerul in cadrul unei initiative a Wall-Street.ro in care bloggeri si-au exprimat parerile despre cursul blogosferei.

"Vorbind foarte mult de bloguri generaliste, concurenta ar insemna o competitie intre bloggeri. Si nu cred ca si-a propus cineva sa fie mai bun decat altii. Si nici nu s-a vazut", completeaza Manafu.

Despre 2014, el spune ca unele bloguri se vor repozitiona, astfel ca „o sa vedem foarte multe bloguri de opinie (e an electoral, multi oameni de media au acum bloguri). La nise, o sa vedem o crestere tot pe segmentele traditionale: Tech, Fashion, Food, Travel. Poate zona Home Improvement si Deco o sa creasca", explica Cristi Manafu (Manafu.ro).

Manafu a acord nota 8 si pentru investitiile advertiserilor in bloguri. „Se poate observa o crestere a cheltuielilor mai degraba in zona proiectelor speciale si o dezvoltare a unor nise din blogging (tech si fashion). Am vazut advertiseri noi din randul companiilor mari, insa, ca in alti ani, au fost mai multe campaniile punctuale din partea firmelor mijlocii”, considera Manafu, ale carui opinii despre 2014 si intersectarea profesiei de jurnalist cu ce inseamna sa fii blogger le puteti citi aici.

Ajutoare de stat pentru doua...
Citeste si: Ajutoare de stat pentru doua companii din industria auto


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si