Selgros Cash&Carry Romania a initiat un parteneriat cu operatorii platformei online MegaMarket.ro prin intermediul caruia va incepe sa livreze online peste 11.000 de produse alimentare si nealimentare. Chiar daca piata de eCommerce pe segmentul alimentelor este abia la inceput, Alexandru Vlad, seful Selgros, spune ca "orice procent in plus la vanzari ajuta" si, in timp, acesta va creste.

Afla mai multe despre "dedesubturile contractului" intr-un articol exclusiv al wall-street.ro.

"Dupa 4-5 luni o sa putem sa ne dam seama de nivelul vanzarilor, este inca prea devreme sa spun, cu exactitate, la cat ne asteptam", spune, prudent, Vlad, contactat de wall-street.ro.

Produsele pot fi acum achizitionate online si livrate direct cumparatorilor, in 24 de ore. Produsele pot fi comandate de oricine pe website sau prin intermediul aplicatiei disponibile in Google Play si App Store.

„Prin intermediul partenerului nostru - MegaMarket.ro - le oferim clientilor posibilitatea de a beneficia de calitatea, varietatea si preturile produselor Selgros, precum si de cele mai bune servicii de livrare. Sunt disponibile peste 11.000 de produse pentru clientii care isi pot face cumparaturile confortabil si rapid, primindu-le apoi acasa sau la birou, intr-un interval orar ales. In acest moment serviciul de livrare online este disponibil in Bucuresti, Otopeni si Corbeanca, urmand ca din al doilea trimestru al anului, prin intermediul MegaMarket.ro, produsele disponibile in magazinele Selgros sa fie achizitionate online si in Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov. Pana la finalul anului se vor acoperi toate orasele mari” – a declarat Pia Krauss, Selgros Cash&Carry Romania.

„Am pornit la drum alaturi de Selgros acum mai bine de zece ani asigurand servicii de aprovizionare pentru un numar restrans de clienti. Acum, cand piata comertului online a ajuns la maturitate, iar cum din ce in ce mai multi clienti prefera sa-si faca cumparaturile zilnice online, am regandit intreaga platforma pentru a oferi cea mai buna experienta de cumparaturi online” – a declarat Remus Popa, MegaMarket.ro

Produsele disponibile pe MegaMarket.ro au fost impartite in categorii precum Bacanie, Alimente proaspete, Brutarie, Bauturi, Ingrijirea copilului, Casa si birou, Ingrijire personala, Pet Shop si Papetarie. In viitorul apropiat gama va fi extinsa si cu produse din categoriile Articole Casnice si de Bucatarie, Casa si Gradina, Electronice si Electrocasnice, Jucarii, etc.

Odata ce contul de utilizator a fost creat pe MegaMarket.ro, clientii pot cauta produsele dupa propriile liste de cumparaturi, pot tine sub control bugetul alocat sau pot vizualiza istoricul comenzilor realizate.

Plata pentru produsele achizitionate online se poate face prin intermediul cardului, atat pe website, cat si prin aplicatia de smartphone, prin intermediul solutiei securizate MobilPay.

De asemenea, clientii pot plati in numerar, in momentul livrarii comenzii, sau prin ordin de plata, pentru persoanele juridice.

Supermarket-ul MegaMarket.ro este administrat de A4K SWED Concept si comercializeaza exclusiv produse disponibile in magazinele Selgros Cash&Carry din Romania.

Principalii concurenti ai companiei sunt Metro, Cora si Carrefour. Metro si Carrefour permit livrarea online in timp ce Cora a anuntat ca va implementa acest sistem in prima parte a anului curent.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri