Joi dimineata, Facebook a anuntat o noua aplicatie de sine statatoare numita Paper. Contrar zvonurilor anterioare, este mult mai mult decat o aplicatie de citit stiri – reprezinta un complet redesign al Facebook-ului in sine.

Odata folosita aplicatia, este posibil ca multi utilizatori sa nu se intoarca la aplicatia Facebook de pe iOS pe care o folosesc in prezent. Desi Paper nu are toate optiunile aplicatiei curente, are destul de multe trasaturi comune cat sa multumeasca pe majoritatea utilizatorilor, scrie presa internationala.

Paper ia News Feed-ul standard al Facebook si creaza un spatiu imersiv, personalizat, orizontal, format din mai multe imagini. Se poate posta de asemenea pe Facebook (si Paper) cu un editor elegant care “imprumuta” din stilurile de blogging ale Svblte sau Medium.

Intr-adevar, dupa cum scria si wall-street.ro, este si o aplicatie de citit stiri, similara cu Flipboard.

Aplicatia va fi disponibila in SUA, pentru iPhone-uri, pe 3 februarie. In prezent nu include reclame.

Cum ti se pare noua aplicatie?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri