De asemenea, reprezentantii magazinelor online au parte de preturi speciale si la fel grupurile de cel putin trei persoane.

In cadrul conferintei din prima zi a evenimentului vom discuta despre evolutia comertului online, despre tendinte si strategii de vanzari pe internet, in timp ce ziua a doua va fi dedicata workshop-urilor de PPC, SEO, usability, promotii eficiente, marketing afiliat, analytics sau social media.

Si ca sa te convingi ca trebuie sa participi, ti-am pregatit si o lista de 10 motive pentru care sa ni te alaturi.

1. Te intalnesti cu proprietari, directori generali si alti oameni cheie din cele mai importante magazine online de pe piata locala. Printre acestia se numara Iulian Stanciu, directorul general al eMag.ro; Dan Vidrascu, CEO al Elefant.ro sau Marius Dosinescu, CEO si cofondator al grupului Floridelux.

Citeste si:
Competitia Mastercard Bank of the Year ajunge la a 5-a editie
Competitia Mastercard Bank of...

2. Poti afla sfaturi si tendinte de la experti in e-commerce, din domenii precum usability, programare/design, marketing online, SEO/SEM, social media, Managementul programului de afiliere.

3. Am pregatit o lista importanta de speakeri romani si straini, cei din afara Romaniei provenind in special din Marea Britanie, cea mai dezvoltata piata de marketing digital din Europa. De exemplu, ii avem cu noi pe David Sottimano, consultant in cadrul Distilled, una dintre cele mai cunoscute agentii britanice de marketing digital, Alison Battisby, consultant in social media- cu experienta in cadrul unor companii precum Nokia ori Tesco si John Heffernan, director de vanzari pentru digital in cadrul Foundry Communications, unul dintre jucatorii majori intre agentiile britanice de design.

4. Vei intalni antreprenori interesati de comert electronic.

5. Poti afla noutati de la retaileri ori producatori importanti care isi deschid canele de vanzare in mediul online. Printre acestia se numara Razvan Diratian, CEO al Avon Romania si Republica Moldova; Marian Alecsiu, CEO si cofondator al F64 Studio, Radu Butufei, director e-commerce Carrefour Online (Carrefour Romania).

Citeste si:
MerchantPro: Tranzacțiile online, creștere cu 25% săptămâna trecută
MerchantPro: Tranzacțiile...

6. Si ca sa avem un tablou complet avem alaturi printre cei mai mari furnizori de servicii din sfera comertului electronic: platforme, servicii bancare, telecom, curierat. Asa ca vei putea vorbi cu Marius Pahomi, directorul general al Conversion; Dan Bulucea, CEO al Google Romania; Catalin Cretu, directorul general al Visa Europe Romania; Daniel Nicolescu, CEO al PayU pentru Europa de Sud Est sau Lucian Aldescu, directorul general al DPD Romania.

7. Iti prezentam cele mai noi date despre comportamentul clientilor din online din studii prezentate de Daedalus Millward Brown si Gemius.

8. Ai sansa sa participi la 8 workshopuri pe teme cheie din e-commerce si marketing digital.

9. Afli cum sa te promovezi prin marketing pe mobil de la specialistii IAB, asociatia care reprezinta industria locala de marketing si publicitate online.

Citeste si:
Agentia de marketing digital adLemonade se extinde in Cluj
Agentia de marketing digital...

10. Iar anul acesta am ales sa venim in Brasov pentru ca ne-am gandit ca un oras din centrul Romaniei este potrivit pentru a fi aproape de cat mai multi dintre voi. Mediul este informal si relaxat si astfel vei putea identifica noi oportunitati de business.

Fondat de 2Parale in 2011, ecomTEAM este organizat de anul trecut de wall-street.ro.

Partenerul principal al evenimentului este Profitshare, parteneri sunt PayU, DPD si Vodafone, iar sponsorii Visa, Gemius, Zitec, Okazii.ro, Daedalus Millward Brown si Cashout.

Partenerul oficial de netwoking al evenimentului este Microsoft iar partenerul oficial de distractie este Shopmania.

Partenerii media ai evenimentului sunt: IAB Romania, ARMO, Cariere, IQads, Smark, Retail-FMCG, PMR, PRIME si Social Media Brasov.