Directorul Google+ Vic Gundotra a anuntat ca va parasi compania, dupa opt ani in cadrul Google. Prima intrebare pe care si-o pun cei de la TechCrunch intr-un articol cu titlu dur este ce se va intampla cu reteaua sociala a gigantului american dupa aceasta plecare.

Ceea ce au auzit cei de la publicatia americana din mai multe surse este faptul ca G+ nu va mai fi considerat un produs ci o platforma – in esenta incheind concurenta directa cu alte retele sociale precum Facebook si Twitter.

Un reprezentant al Google a negat vehement acestea spunand ca “Stirea de astazi nu va avea niciun impact asupra strategiei Google+ - avem o echipa incredibil de talentata care va continua sa creeze experiente excelente pe Google+, Hangout si Foto”.

Conform unor surse, Google ar fi schimbat de mai multe ori echipele din spatele retelei sociale, un grup de 1.000-1.200 de angajati. Ca parte din aceasta schimbare, echipa Google Hangout se va muta in echipa Android, spun sursele. Cu alte cuvinte, talentul din spatele G+ se va muta catre platforma Android.

Citeste intreg materialul pe TechCrunch.

Pana una-alta, Google+ ramane una dintre principalele retele ca importanta SEO si una mai putin interactiva decat concurenta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri