Lansat in 2009, Tjobs este un grup multinational ce include Tjobs.ro, cel mai mare portal de recrutare specializat in oferte pentru locuri de munca in strainatate si TjobsRecruit, propria agentie care ofera servicii de recrutare si leasing in plan international. Reteaua include peste 700 de agentii de recrutare, in platforma tjobs.ro si tjobs.hu putand fi analizate aproximativ 2 milioane de CV-uri.

In cadrul primei editii VentureConnect din 2010, proiectul www.tjobs.ro a atras o finantare de 500.000 euro din partea lui Andreas Cser (business-angel Fraser Finance), Alexis Bonte si Fundatia Post-Privatizare.

Noua investitie primita din partea celor doua fonduri va sustine TJobs in dezvoltarea fortei de vanzari in Franta, Germania, Marea Britanie si Tarile de Jos. De asemenea, in perioada urmatoare platforma de recrutare pentru locuri de munca transfrontaliere TjobsRecruit va fi lansata si alte tari din Europa Centrala si de Sud-Est, in prezent avand birouri operationale in Romania si Ungaria.

Citeste si:

“Aceasta investitie este o etapa extrem de importanta si un semn de incredere la nivel international pentru compania pe care o construim. Astazi, cetatenii UE pot avea un loc de munca in orice tara a Uniunii Europene. Prin platforma pe care o punem la dispozitie, ne angajam sa facem procesul de recrutare transfrontaliera mai eficient”, mentioneaza Calin Stefanescu, CEO TJobs.

Urmatoarea editie VentureConnect este planificata pentru 12 iunie, iar antreprenorii ce isi doresc sa isi prezinte afacerea pot depune proiectele pana pe 30 mai completand formularul afisat pe site-ul evenimentului. Urmand modelul intalnirilor de pana acum, VentureConnect va include si doua sesiuni de mentorat gandite pentru imbunatatirea structurii prezentarii, precum si a abilitatilor de prezentare in public si elaborarii unui discurs.

Tjobs evolueaza pe o piata a site-urilor de recrutare dominata de BestJobs si eJobs.