Conturile de Facebook ale presedintelui Francois Hollande si cancelarului Angela Merkel au fost invadate de mesaje ale utilizatorilor de Internet din Ucraina. Cancelarul german a fost numit "Frau Ribbentrop" ("Doamna Ribbentrop"), considerand ca Parisul si Berlinul simpatizeaza cu Rusia in privinta crizei din Ucraina.

Ucrainenii l-au evocat in mesajele postate pe pagina de Facebook a cancelarului Angela Merkel pe ministrul de Externe al Germaniei naziste, Joachim von Ribbentrop, care a semnat cu Viaceslav Molotov, la Moscova, acordul secret ce prevedea impartirea Poloniei si a statelor baltice intre Germania si URSS, relateaza AFP. Reactiile au intervenit dupa ce au fost postate fotografii in care Angela Merkel apare surazatoare alaturi de presedintele rus Vladimir Putin, la finala Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, noteaza Mediafax.

Cel mai folosit mesaj - "Danke Frau Ribbentrop" ("Multumim, doamna Ribbentrop") - a provocat un raspuns scurt din partea biroului de presa al cancelarului german. "Dragi fani ai site-ului cancelarului Angela Merkel, un atac cu mesaje spam este in curs impotriva acestei pagini si invadeaza toate rubricile cu anumite comentarii", a anuntat administratorul paginii de Facebook a sefului Guvernului de la Berlin. El a precizat ca mesajele care contin "insulte, calomnii si comentarii rasiste sau pozitii extremiste" vor fi sterse.

Pagina de Facebook a presedintelui francez Francois Hollande a fost, la randul sau, invadata de numeroase comentarii agresive, dupa publicarea informatiilor privind mentinerea contractului in vederea vanzarii navelor de razboi Mistral Rusiei. "Multumim pentru navele Mistral oferite Rusiei, domnule presedinte! Ii ajutati pe ucraineni sa moara!", este unul dintre cele mai frecvente mesaje postate pe pagina de Facebook a liderului de la Paris.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri