Website-ul media BuzzFeed a atras o noua runda de investitii in valoare de 50 de milioane de dolari de la compania de venture capital Andreessen Horowitz din Silicon Valley, a anuntat compania duminica. Investitia ridica valoarea proiectului BuzzFeed la 850 de milioane de dolari, scrie Mashable.

Noua infuzie de cash va fi folosita sa creeze noi categorii, un incubator tehnologic in-house dar si pentru achizitii. Oficiali ai Andreessen Horowitz compara BuzzFeed cu companii precum Tesla, Uber sau Netflix.

Conform unui raport, compania are in plan sa deschida birouri in Germania, Japonia, India si Mexic anul acesta. Zvonuri anterioare indicau faptul ca Disney s-ar fi aratat interesata in achizitionarea BuzzFeed dar ar fi refuzat sa plateasca 1 miliard de dolari, cat ar fi cerut proprietarii companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri