Google da startul inscrierilor pentru editia 2015 a programului RISE Awards, care are ca scop incurajarea tinerilor din invatamantul preuniversitar sa urmeze o cariera in stiintele informatice. In cadrul RISE Awards, Google ofera granturi organizatiilor din intreaga lume, pentru a derula programe menite sa inlesneasca accesul fetelor, minoritatilor si elevilor cu situatii economico-sociale precare, la educatia in domeniul stiintelor informatice.

Valoarea acestora granturi se situeaza intre 15.000 si 50.000 de dolari. Partenerii selectati in cadrul programului RISE Awards sunt organizatii care promoveaza informatica prin activitati extra curriculare.

Inscrierile pentru editia RISE Awards 2015 se pot face incepand de astazi, 18 august, si pana pe 30 septembrie 2014, la aceasta adresa: http://goo.gl/w6YW8T. Informatii despre criteriile de eligibilitate se gasesc aici: http://goo.gl/bAMD9D.

In 2014, 42 de organizatii din toata lumea, printre care si Romania, au primit granturi in cadrul RISE Awards, pentru programe precum cluburi de programare in Europa sau tabere pentru dezvoltatori in Africa Sub-Sahariana. In aprilie 2014, toti partenerii RISE Awards au participat la o intalnire internationala, care a avut ca obiectiv intarirea colaborarii intre organizatii si impartasirea de resurse.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri