Numarul contribuabililor din Sectorul 3 care si-au ridicat datele de acces pe ghiseul.ro s-a majorat de 4,4 ori comparativ cu data lansarii primei editii a campaniei de promovare a platii taxelor si impozitelor locare cu cardul pe Ghiseul.ro, depasind pragul de 30.000 de persoane la finalul primelor noua luni din 2014.

10.700 de persoane au platit taxe si impozite locale cu cardul online in primele noua luni din 2014, in crestere de 3,5 ori fata de perioada similara a anului trecut.

Primaria Sectorului 3, prin Directia Generala Impozite si Taxe Locale (DGITL), cu sprijinul Visa Europe si Banca Transilvania, deruleaza in perioada 15 octombrie– 31 decembrie 2014 a treia editie a campaniei de promovare a platii taxelor si impozitelor locale cu cardul pe www.ghiseul.ro.

Noua campanie, derulata sub sloganul “Activeaza-ti contul pe ghiseul.ro si ai numai de castigat!”, reprezinta continuarea initiativelor derulate in perioada 1 august – 31 decembrie 2013 si in primul trimestru din 2014, prin care contribuabilii din Sectorul 3 au fost indemnati sa-si activeze datele de acces (utilizator si parola) si sa realizeze plati cu cardul pe ghiseul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri