In cele cinci luni de derulare a campaniei ”Activeaza-ti contul pe ghiseul.ro si ai numai de castigat!”, desfasurata in perioada 1 august – 31 decembrie 2013, 9.500 de contribuabili din Sectorul 3 si-au ridicat datele de acces pentru www.ghiseul.ro de la sediile DITL, iar rata de activare a fost de 34% (peste 3.200 de persoane si-au activat contul de utilizator prin schimbarea parolei initiale).

Numarul de contribuabili din Sectorul 3 care pot plati taxele si impozitele locale online cu cardul prin www.ghiseul.ro s-a triplat in cele cinci luni de campanie, la peste 14.000, avand in vedere ca pana la inceperea acestei campanii aproximativ 5.000 de persoane isi ridicasera datele de acces pentru platforma online.

Primaria Sectorului 3 ofera cetatenilor posibilitatea de a-si plati taxele si impozitele cu cardul prin www.ghiseul.ro inca de la inceputul anului 2012, iar pana in prezent, dintre cei peste 14.000 de contribuabili care si-au ridicat datele de acces pentru platforma online si care reprezinta aproximativ 50% din ghiseul.ro la nivel national, 7.548 au efectuat operatiuni pe ghiseul.ro, cum ar fi schimbarea parolei, vizualizare informatii cont personal, plati. Numarul platilor realizate pentru Sectorul 3, prin ghiseul.ro, a crescut de peste 5 ori, de la 781, in 2012, la 4.113, in 2013.

“Tot mai multi romani au inceput sa inteleaga beneficiile platii taxelor si impozitelor online cu cardul si acest lucru se vede si in numarul in crestere de tranzactii pe ghiseul.ro”, a declarat Catalin Cretu, director regional pentru Romania si Croatia al Visa Europe.

Principalul avantaj al platii impozitelor si taxelor locale online cu cardul prin ghiseul.ro este faptul ca tranzactiile pot avea loc oricand si de oriunde. Mai mult, utilizatorii platformei ghiseul.ro stau in medie aproximativ 4 minute inregistrati in sistem, timp in care afla informatii detaliate privind obligatiile de plata si pot sa le achite direct pe internet cu cardul.

Platforma www.ghiseul.ro ofera posibilitatea de a plati online cu cardul partial sau total taxele si impozitele locale, precum si amenzile existente, iar dovada platii se primeste pe e-mail in doar cateva minute de la plata efectiva.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri