Numarul de contribuabili din Sectorul 3 care pot plati taxele si impozitele locale online cu cardul prin www.ghiseul.ro s-a triplat in cele cinci luni de campanie, la peste 14.000, avand in vedere ca pana la inceperea acestei campanii aproximativ 5.000 de persoane isi ridicasera datele de acces pentru platforma online.

Primaria Sectorului 3 ofera cetatenilor posibilitatea de a-si plati taxele si impozitele cu cardul prin www.ghiseul.ro inca de la inceputul anului 2012, iar pana in prezent, dintre cei peste 14.000 de contribuabili care si-au ridicat datele de acces pentru platforma online si care reprezinta aproximativ 50% din ghiseul.ro la nivel national, 7.548 au efectuat operatiuni pe ghiseul.ro, cum ar fi schimbarea parolei, vizualizare informatii cont personal, plati. Numarul platilor realizate pentru Sectorul 3, prin ghiseul.ro, a crescut de peste 5 ori, de la 781, in 2012, la 4.113, in 2013.

“Tot mai multi romani au inceput sa inteleaga beneficiile platii taxelor si impozitelor online cu cardul si acest lucru se vede si in numarul in crestere de tranzactii pe ghiseul.ro”, a declarat Catalin Cretu, director regional pentru Romania si Croatia al Visa Europe.

Citeste si:

Principalul avantaj al platii impozitelor si taxelor locale online cu cardul prin ghiseul.ro este faptul ca tranzactiile pot avea loc oricand si de oriunde. Mai mult, utilizatorii platformei ghiseul.ro stau in medie aproximativ 4 minute inregistrati in sistem, timp in care afla informatii detaliate privind obligatiile de plata si pot sa le achite direct pe internet cu cardul.

Platforma www.ghiseul.ro ofera posibilitatea de a plati online cu cardul partial sau total taxele si impozitele locale, precum si amenzile existente, iar dovada platii se primeste pe e-mail in doar cateva minute de la plata efectiva.