Pentru cumparaturile pe Carrefour Online prin intermediul CashOUT veti putea primi bani inapoi.

Astfel, pentru fiecare data cand vreti sa cumparati alimente, produse de curatenie sau alte articole, trebuie sa accesati Carrefour Online din CashOUT pentru a primi cashback de 1,5%. Momentan aceste servicii sunt disponibile pentru Bucuresti si zonele limitrofe.

Romania va depasi tari precum Franta, Italia sau Spania in circa 2-3 ani, ca pondere a livrarilor de produse alimentare pe Internet, din totalul vanzarilor, sustineau anul trecut reprezentantii Carrefour Romania. Marea Britanie este cea mai dezvoltata piata din Europa in ceea ce priveste ponderea livrarilor online din totalul cumparaturilor, procentajul fiind de 5,6%.

CashOUT reprezinta un canal alternativ de vanzari pentru magazinele online. Site-ul face parte din portofoliul InternetCorp, publisher-ul wall-street.ro.

Sursa foto: Cumparaturi online, Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri