Facebook a lansat Facebook At Work, o aplicatie cu care vrea sa ia fata retelei LinkedIn

Facebook a lansat Facebook At Work, o aplicatie care le permite companiilor sa isi creeze propriile retele de socializare, dedicate propriilor angajati, potrivit techcrunch.com.

Aceste retele de socializare pe care companiile pot sa le creeze prin intermediul aplicatiei Facebook At Work vor arata si vor functiona precum reteaua de socializare Facebook.

Totodata, aceasta aplicatie este realizata astfel incat sa furnizeze o posibilitate pentru utilizatori sa comunice si este o alternativa pentru e-mailuri si pentru site-urile de intranet folosite in companii, conform www.bbc.com.

Potrivit Facebook, informatiile publicate pe aplicatia Facebook At Work vor fi securizate, fiind confidentiale si pastrate separat de profilurile personale al angajatilor. Aplicatia poate fi descarcata de pe dispozitivele cu sisteme de operare iOS si Android. O versiune a Facebook at Work este accesibila si pe pagina principala a Facebook.

Presa internationala anunta inca din luna noiembrie 2014 ca Facebook pregateste lansarea unei retele de socializare pentru profesionisti, care va concura cu LinkedIn si va permite utilizatorilor sai sa isi separe profilurile personale de conturile profesionale.

Citeste si:
Arafat, mesaj pentru conspiraționiștii care ”studiază” medicina pe...
Raed Arafat, mesaj pentru cei...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...

Pe de alta parte, si LinkedIn a anuntat recent ca planuieste sa lanseze o noua aplicatie care sa ii ajute pe utilizatorii sai sa distribuie informatii profesionale, potrivit www.bbc.com. Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume, avand 1,35 de miliarde de utilizatori activi in fiecare luna, fapt care inseamna ca aproape jumatate din populatia conectata la internet la nivel mondial foloseste aceasta platforma macar o data pe luna, dupa cum relata la sfarsitul lunii octombrie publicatia The Wall Street Journal.

Reteaua de socializare LinkedIn, fondata in 2002, pune in legatura profesionisti si companii si ofera informatii legate de locurile de munca si oportunitatile de angajare. Companiile care recruteaza personal platesc comisioane pentru a gasi candidati prin intermediul site-ului, care are 313 milioane de membri, dupa cum relata in luna august 2014 Bloomberg.

Sursa foto: Bloomua / Shutterstock.com

Citeste si:
Donald Trump a anunțat că va interzice aplicația TikTok pe...
Donald Trump a anunțat că va...
Sursa foto: Facebook.com/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri