Incepand cu aceasta primavara, Deutsche Telekom si Airbnb, platforma online prin care se pot inchiria spatii de cazare direct de la proprietar, au incheiat un parteneriat in toate cele 13 piete europene ale grupului DT, inclusiv in Romania.

Fie ca este vorba despre un apartament pentru o noapte, de un castel pentru o saptamana sau de o vila timp de o luna, Airbnb are o oferta variata de optiuni de cazare, la diferite categorii de preturi si in peste 34.000 de orase si 190 de tari. Clientii de servicii mobile Deutsche Telekom din toate cele 13 piete europene ale grupului, inclusiv Romania, vor avea parte de o oferta speciala in aceasta primavara: fiecare client Telekom care se inregistreaza pe platforma Airbnb va primi un voucher in valoare de 30 de euro pentru urmatoarea calatorie.

„Airbnb este un pionier in economia colaborativa. Prin acest parteneriat, putem oferi clientilor nostri un beneficiu consistent, prin voucherul de 30 de euro”, a declarat Niek-Jan van Damme, membru al boardului Deutsche Telekom, responsabil pentru Inovatie.

„Suntem incantati sa avem de partea noastra un partener atat de puternic precum Deutsche Telekom", a spus Christopher Cederskog, regional manager Germania, Austria, Elvetia si Europa de Sud-est al Airbnb. „Acest parteneriat ne va permite sa ne indreptam atentia si mai mult spre dispozitive mobile si sa abordam noi utilizatori in intreaga Europa”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri