Biletele pentru calatoriile din Cluj-Napoca, Alba Iulia si Turda vor putea fi achizitionate de pe telefonul mobil

Utilizatorii mijloacelor de transport in comun din Cluj-Napoca, Alba Iulia si Turda isi pot procura biletele de calatorie online cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicatia mobilPay Wallet, dezvoltata de Netopia mobilPay. Toti cei care opteaza pentru cumpararea unui bilet prin aceasta metoda de plata, primesc, la prima achizitie, 3 calatorii nominale gratuite.

Plata transportului in comun dintr-un portofel digital este o premiera pe piata romaneasca, de care beneficieaza, initial, locuitorii oraselor Cluj-Napoca, Alba Iulia si Turda. Pentru a marca introducerea platii din mobilPay Wallet, Netopia mobilPay, cel mai mare procesator de plati mobile din Romania, alaturi de Scala Assistance si de Compania de Transport Public (CTP) a Municipiului Cluj-Napoca, pune la dipozitia tuturor utilizatorilor aplicatiei, 3 bilete de calatorie gratuite in Cluj-Napoca, la primul bilet nominal cu o calatorie, achitat de pe telefonul mobil.

„Plata mobila inseamna pentru noi, in primul rand, simplificare. De ce sa stai la rand ca sa-ti reinnoiesti abonamentul de transport sau ca sa-ti cumperi un bilet, cand ai in permanenta un portofel digital pe smartphone-ul tau? Romania este intr-un moment al pionieratului in zona de plati online si mobile. Iar Netopia mobilPay este aici tocmai ca sa se asigure ca inovatiile se transforma in realitati care ne fac viata mai usoara”, declara Antonio Eram, CEO si Fondator al Netopia mobilPay.

Potrivit CEO-ului companiei, pentru a beneficia de cele trei calatorii gratuite, clientul trebuie sa acceseze de pe telefonul mobil get.mobilpay.ro, sa isi descarce aplicatia compatibila cu sistemele de operare Android sau iOS, sa inregistreze si sa confirme cardul bancar. Promotia se acorda prin returnarea valorii calatoriilor achizitionate, chiar in ziua realizarii platii. Campania se aplica doar in cazul achizitiei de calatorii nominale, nu si pentru abonamentele lunare sau de o zi.

Oficialii Netopia subliniaza ca plata prin mobilPay Wallet poate fi realizata inclusiv de catre utilizatorii aplicatiei care nu si-au confirmat cardul, avand in vedere valoarea mica a acesteia, insa doar utilizatorii cu cardurile confirmate vor putea beneficia de promotie.

Citeste si:
Noi restricții la Cluj-Napoca, dar acestea ar putea ține un singur...
Noi restricții la...

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri