Noua functie va permite oricarei vedete care detine un cont de Facebook oficial sa transmita imagini cu sine in direct, care pot fi vizionate de toti fanii din lista sa de contacte.

Functia nou creata va concura cu servicii similare, precum Periscope si Meerkat, si va aparea in fluxul de stiri al acelor persoane. Aplicatia Facebook Mentions va permite astfel sportivilor, muzicienilor, politicienilor si altor vedete sa stea de vorba in direct atat cu fanii lor, cat si intre ei. Fanii vor putea sa publice comentarii, sa actioneze butonul "Like" si sa distribuie anumite inregistrari video in timp ce urmaresc transmisiunile live respective.

Comentariile vor fi adaugate intr-un ritm constant si lizibil, iar vedetele vor avea totusi posibilitatea de a stopa fluxul de comentarii sau sa utilizeze filtre pentru a cenzura orice cuvinte pe care nu doresc sa le vada publicate in fluxurile lor de stiri.

Utilizatorii vor fi anuntati prin alerte in legatura cu momentul in care prietenii lor sau personalitatile publice au inceput sa vizioneze un astfel de streaming video, dar nu vor putea sa distribuie streamingul live propriu-zis.

Citeste si:

Daca nu sunt conectati in momentul transmisiei live, utilizatorii pot sa vizioneze imaginile mai tarziu, pe pagina vedetei respective. Celebritatile dispun insa de posibilitatea de a sterge inregistrarea respectiva, daca doresc acest lucru.

Este un sistem diferit de Periscope (care pastreaza inregistrarile video timp de 24 de ore) si de Meerkat (care sterge imediat inregistrarile video dupa incheierea transmisiei).

Ugh. To hell with donuts!

Posted by Serena Williams on Tuesday, August 4, 2015

Actorul Dwayne "The Rock" Johnson si jucatoarea de tenis Serena Williams sunt printre primele vedete care difuzeaza pe conturile lor de Facebook astfel de transmisiuni video in direct.

Cantaretul country Luke Bryan, cantareata pop Ashley Tisdale, jucatorul brazilian de fotbal Kaka si cantaretul canadian Michael Buble alcatuiesc un grup de celebritati despre care se spune ca vor utiliza si ele in curand noul serviciu creat de Facebook.