Se pare ca formatul video va continua sa reprezinte o tendinta in social media si in urmatoarea perioada. Reteaua Tumblr va lansa o noua facilitate de live video marti, care va concura cu cele ale altor site-uri, precum Facebook.

Tumblr a inceput sa faca reclama noii platforme livevideo.tumblr.com, promitand chiar si un live broadcast „de pe suprafata planetei Marte”, Q&A cu designer-ul si bloggerul Adam J. Kurtz. Privitorii pot de asemenea urmari un lucru foarte mare care se umfla intr-o camera foarte mica (si efectele acestui lucru), sa invete trucuri de baschet si „sa inveti lucruri metafizice despre Tumblr-ul tau”.

Avand in vedere formatul, acesta va implica videoclipuri scurte, lucru care ar putea duce la o strategie diferita fata de cea a Facebook Live, de exemplu. Cel mai probabil, utilizatorii care vor face live stream vor fi obligati sa aiba comentariile deschise, sau nu vor putea primi niciun fel de feedback de la privitori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri