Daca credeai ca filmele din anii `80 si inceputul anilor `90 aratau dubios mai ales din cauza hainelor si modei acelor vremuri, este bine sa iti reconsideri pozitia. Camerele video de atunci nu aveau nici pe departe capacitatile celor din prezent, producand culori urate, contraste surprinzatoare si o atmosfera de…stii tu, filme dublate de Margareta Nistor.

Stii cum Instagram transforma fotografiile intr-unele cu iz vechi? Similar, o aplicatie exclusiv pentru iOS, VHS Camcorder iti permite sa retraiesti „calitatea” clipurilor de atunci. Aplicatia costa 4 dolari si iti transforma iPhone-ul intr-o camera video cu performantele de invidiat din anii `80. Aplicatia incorporeaza si acele zgomote de fond, dungi si linii care „faceau deliciul” filmelor cu Van Damme inchiriate de la coltul strazii, din Piata Veteranilor – nici pe atunci nu se dadea bon fiscal.

Printre facilitati – capacitatea de a degrada cat de mult vrei tu imaginea si sunetul. Poti schimba si data, sa para ca ai filmat clipul in orice perioada doresti, din 1983 pana in prezent, scrie Digitaltrends.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri