YouTube se pregateste pentru a adauga pe platforma continut nou, acesta putand fi insa accesat doar de abonatii platitori. Compania va incepe in curand sa permita vizualizarea in sistem Pay-to-view, pentru un abonament lunar de 10$.

De acesti bani, utilizatorii vor avea acces la videoclipuri exclusive si, mai mult, clipurile nu vor avea reclame. YouTube va continua sa ramana insa gratuit, pentru cei care nu doresc sa aiba acces la aceste facilitati, scrie Techtimes.com.

Parte din continutul finantat de YouTube este inca in lucru si va fi live "candva in 2016". Compania detinuta de Alphabet se axeaza pe clipuri dedicate tinerilor, acesta fiind produs de mai multe entitati care au descoperit succesul chiar pe YouTube. O lista a acestora nu este inca disponibila insa, pe masura ce vor aparea noi informatii, vom reveni cu amanunte.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri