Intr-o miscare surprinzatoare, Facebook va inchide divizia interna de R&D (cercetare si dezvoltare), lansata in urma cu doi ani, intr-un efort al companiei de a avea capacitatea de a fi mai agila. Cu toate acestea, ca multe startup-uri, produsele si serviciile iesite din laborator nu s-au ridicat la inaltimea asteptarilor.

Alaturi de inchiderea propriu-zisa, Facebook va retrage si cateva dintre aplicatiile care performeaza slab, inclusiv cea de photo-sharing, Slingshot, cea de chat, Rooms si aplicatia de video Riff.

Toate trei au incercat de-a lungul timpului sa ofere diferite experiente utilizatorilor in afara Facebook-ului. Rooms, in mod special, s-a bucurat de publicitate in momentul lansarii datorita incercarii companiei de a experimenta cu un sistem care sa permita chat-ul anonim, scrie Techcrunch.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri