De 10 ani, wall-street.ro inoveaza. Prin povesti, exclusivitati, evenimente si proiecte speciale. Si in urmatorii 10 ani, wall-street.ro va continua sa inoveze si sa sustina inovatia.

Povestea noastra incepe in 2005 si este despre viziune, inspiratie si decizii corecte. Despre un brand construit cu pasiune si oameni frumosi, intr-un deceniu cu multe provocari. Cifrele noastre rezuma o evolutie interesanta: peste 166.000 de articole scrise, aproximativ 331 milioane afisari, aproape 5200 de campanii display si 130 de proiecte editoriale. Si multe altele.

Ce urmeaza? Inca 10 ani cel putin la fel de frumosi. Ne-am asumat misiunea de a fi lideri de opinie, transmitatori de stiri, analisti de cifre si filtru de informatii. Ne dorim sa fim diferiti. Sa surprindem prin inovatie, asa cum am facut-o pana acum, prin proiecte speciale si unice, prin evenimente inedite, prin concepte surprinzatoare si abordari personalizate.

10 ani pare a fi un prag psihologic. Incheiem un deceniu in care am crescut, am invatat, am fost buni si am devenit din ce in ce mai buni. In urmatorii 10 ani vom fi extraordinari, vom dezvolta acele zone care ne diferentiaza si vom continua sa surprindem.

Citeste si:
Analiză OLX: joburile cu cele mai multe oportunități de angajare în...
Analiză OLX: joburile cu cele...

Cine suntem astazi? As putea raspunde intr-un milion de moduri. Suntem singura publicatie de business care are o sectiune dedicata e-commerce-ului. Suntem sustinatori ai antreprenoriatului si ai pionieratului in toate industriile. Ne dorim progresul societatii si credem ca inovatia este factorul determinant principal. Suntem o echipa tanara, entuziasta, pasionata si vizionara. Credem ca avem lucruri de spus si ca putem contribui la schimbare. Suntem curiosi, atenti si ne place sa gasim acel ceva special in fiecare poveste pe care o scriem.

Cine vom fi peste 10 ani? Toate acestea si inca un milion de alte raspunsuri. Pentru ca vom continua sa inovam, sa ne inovam, sa schimbam lumea si gasim povesti care sa miste ceva in fiecare cititor. Pentru ca urmeaza inca 10 ani spectaculosi. La multi ani, wall-street.ro!

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Diana Cretu
Diana este redactor-sef al Wall-Street.ro, avand o experienta de peste opt ani in presa din business, in special pe zona de investitii. Este pasionata de piata de capital, preocupata de educatia financiara, sustine antreprenorii si inovatia.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri