Twitter pare gata sa renunte la restrictia (si facilitatea) definitorie pentru retea, aceea de a fi limitat la 140 de caractere in mesajele scrise, in incercarea companiei de a atrage mai multi utilizatori printr-o libertate mai mare, scrie Dailynews.com.

Co-fondatorul si CEO-ul companiei Jack Dorsey a transmis acest lucru marti, intr-un mod voalat, dupa ce presa internationala deja raportase faptul ca business-ul exploreaza posibilitati de extindere a limitelor impuse in ultima decada. Unele surse spun chiar ca in loc de 140 de caractere, limita actuala, utilizatorii vor putea transmite pana la 10.000.

Dorsey a dat de inteles in mod clar ca Twitter „nu este casatorit” cu limita de 140 de caractere. Mai mult, el a ilustrat acest lucru prin postarea unui screenshot cu un text de 1.325 de caractere. Daca reteaua sociala va permite pana la 10.000 de caractere, acest lucru inseamna circa 1.700 de cuvinte.

Dorsey a spus ca deja din ce in ce mai multi utilizatori de Twitter includ in postarile lor screenshot-uri cu texte mai mari, indicand astfel o presupusa nevoie de mai mult spatiu „de desfasurare” pentru utilizatorii retelei sociale.

In Romania, reteaua predominanta este Facebook, Twitter fiind in mare parte neglijata. Daca Twitter va scoate limita de 140 de caractere, ramane de vazut daca romanii vor adopta si aceasta retea pentru a comunica si transmite mesaje personale si business.

Citeste si:
Raport: Twitter ar putea extinde cele 140 de caractere
Raport: Twitter ar putea...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Twitter va accepta posturi mai lungi incepand cu 19 septembrie