Co-fondatorul si CEO-ul companiei Jack Dorsey a transmis acest lucru marti, intr-un mod voalat, dupa ce presa internationala deja raportase faptul ca business-ul exploreaza posibilitati de extindere a limitelor impuse in ultima decada. Unele surse spun chiar ca in loc de 140 de caractere, limita actuala, utilizatorii vor putea transmite pana la 10.000.

Dorsey a dat de inteles in mod clar ca Twitter „nu este casatorit” cu limita de 140 de caractere. Mai mult, el a ilustrat acest lucru prin postarea unui screenshot cu un text de 1.325 de caractere. Daca reteaua sociala va permite pana la 10.000 de caractere, acest lucru inseamna circa 1.700 de cuvinte.

Dorsey a spus ca deja din ce in ce mai multi utilizatori de Twitter includ in postarile lor screenshot-uri cu texte mai mari, indicand astfel o presupusa nevoie de mai mult spatiu „de desfasurare” pentru utilizatorii retelei sociale.

In Romania, reteaua predominanta este Facebook, Twitter fiind in mare parte neglijata. Daca Twitter va scoate limita de 140 de caractere, ramane de vazut daca romanii vor adopta si aceasta retea pentru a comunica si transmite mesaje personale si business.