Dan Bulucea, actualul country director al Google Romania, va prelua un nou rol in cadrul Google: director new business pentru regiunea Asia Pacific.

Dan va lucra in biroul Google din Singapore, avand obiectivul de a dezvolta noi oportunitati de afaceri in regiunea Asia-Pacific, din Japonia, China sau India pana in Australia si Noua Zeelanda.

Dan Bulucea a fost responsabil pentru dezvoltarea prezentei si strategiei Google in Romania, de la deschiderea biroului local in 2010. In acesti aproape sase ani, eforturile Google Romania s-au concentrat pe sprijinirea companiilor romanesti in utilizarea cu succes a tehnologiilor online, promovarea traditiilor si culturii romanesti cu ajutorul tehnologiei digitale (pe platforme precum Google Cultural Institute) si dezvoltarea abilitatilor digitale in Romania, prin proiecte specifice in zona educatiei.

Dan va conduce in continuare biroul local pana la numirea noului country director al Google Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri