IAB Academy este programul educational al IAB Romania, cu sustinerea IAB Europe, principalelor agentii de publicitate din Romania si altor organizatii, ce se adreseaza studentilor si juniorilor care isi doresc o cariera in publicitate online si nu numai. Scopul sau este dezvoltarea pietei de publicitate online prin formarea specialistilor in mod continuu, teoretic si practic.

Tarife pentru participarea la IAB Academy:
Curs o zi: 300 euro
Curs doua zile: 500 euro

Tarife pentru membrii IAB Romania
Curs de o zi: 200 euro
Curs de 2 zile: 350 euro

Discounturi aplicabile (discounturile se cumuleaza/ se aplica secvential)
Early bird: 25%
3 participanti de la aceeasi companie: 10%
3 cursuri achizitionate de acelasi cursant/companie: 10%
Se pot organiza cursuri dedicate pentru o singura companie sau intr-un alt oras.

Citeste si:

"Noi oferim pentru cei care vor sa inceapa o cariera in digital si Bursa IAB Romania - un program prin care sunt pre-finantate cateva locuri la 6 dintre cursurile IAB Academy (cele din modulul de baza) urmand ca apoi cursantii care au aplicat pe aceste locuri sa primeasca stagii de internship si/sau angajare in agentiile care sprijina Bursa. Participarea la Bursa IAB dureaza aprox 2 luni, in cursuri de 1 sau 2 zile pe saptamana. Cursurile vor avea loc la sediul IAB Romania. Fiecare curs se va incheia cu un proiect de tema”, spun reprezentantii IAB Romania.

Evaluarea finala se va desfasura in fata reprezentantilor IAB si a companiilor care ofera internship/oportunitatea de angajare. In decursul celor 7 saptamani vor avea loc si “Zilele Portilor Deschise” in agentiile sustinatoare.

Aplicatia consta in trimiterea catre IAB Romania a CV-ului, a unei scrisori de motivatie din care sa reiasa determinarea de a lucra in mediul online precum si a unui eseu ca raspuns la urmatorul enunt: “Aveti o afacere (la alegerea dumneavoastra - va rugam sa o mentionati/descrieti pe scurt in eseu) si un buget de promovare de 1000 de euro. Cum alegeti sa folositi acest buget pentru promovare online si de ce ati ales acele canale?”

„Cursul care a starnit cel mai mare interes este cel de Mobile Engagement - avem deja 4 inscrieri. Numarul maxim de participanti la fiecare curs este de 10”, subliniaza reprezentantii IAB.