Netflix a anuntat saptamana aceasta ca va introduce o noua modalitate prin care abonatii pot controla cate date foloseste aplicatia atunci cand serviciul este accesat de pe terminale mobile, scrie Techcrunch.

In noile aplicatii pentru Android si iOS, va exista o setare numita „Cellular Data Usage”, prin care poti sa setezi cate date sa foloseasca rularea de filme, in functie de preferintele personale. Totodata, poti transmite aplicatiilor ca ai date nelimitate.

Compania spune ca, in conditii normale, Netflix permite utilizatorilor sa ruleze circa 3 ore de video la un gigabit de date, adica circa 600 de kilobiti/secunda. Desi Netflix este unul dintre principalii consumatori de date din SUA, YouTube ramane pe locul intai atunci cand vorbim de trafic video, cu circa 20% cota de piata. Netflix are o cota de trafic video de circa 3,44%.

Din luna ianuarie a anului curent, Netflix a intrat in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri