Mai mult de 1 miliard de utilizatori folosesc acum Facebook Messenger in fiecare luna, conform gigantului american. Facebook are in prezent doua servicii de mesagerie cu 1 miliard de utilizatori, WhatsApp atingand aceasta suma in februarie.

Platforma de boti pe care Facebook a introdus-o pentru Messenger la F8 a crescut si in prezent include peste 18.000 de boti – de la 11.000, cu doar 20 de zile in urma, scrie TheVerge.com.

Messenger a crescut rapid in 2016, atragand circa 100 de milioane de utilizatori activi la fiecare trei luni. Serviciul a atins 800 de milioane de useri in ianuarie si 900 de milioane in aprilie. Messenger a devenit a doua cea mai populara aplicatie iOS, dupa Facebook, fiind downloadata de 1 miliard de ori de pe Android.

Utilizatorii trimit peste 22 de milioane de GIF-uri pe zi si 17 miliarde de fotografii sunt impartasite pe Messenger, lunar. Facebook incurajeaza in continuare dezvoltatorii sa creeze boti pentru platforma, astfel incat nu ne asteptam ca Messenger sa isi incetineasca rata de crestere prea curand.

Citeste si:
POVESTEA româncei care s-a întors în țară după 10 ani de diaspora
POVESTEA româncei care s-a...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Întrebarea de la interviul de angajare care spune totul despre un candidat
Setari Cookie-uri