Noua aplicatie eJobs simplifica procesul de aplicare la joburi. Cautarea este prima optiune afisata dupa logarea in cont, iar toate cuvintele cheie folosite raman in memorie, oferind o experienta personalizata. Odata ce userul a filtrat ofertele de munca, joburile sunt afisate, iar navigarea este simpla datorita interfetei carusel.

„Noua aplicatie reflecta evolutia eJobs si focusul nostru pe zona de mobile si ofera utilizatorilor posibilitatea de a aplica la un job simplu si rapid, de oriunde si oricand, cu un efort minim. Echipa eJobs lucreaza deja la versiunea urmatoare a aplicatiei, asimiland feedbackul utilizatorilor, care ne ofera informatii valoroase despre nevoile lor reale”, declara Andrei Frunza, CEO eJobs.

Infiintat in 1999, eJobs este primul portal de recrutare online lansat in Romania. Utilizat in prezent de peste 3,2 milioane de profesionisti, eJobs.ro ofera acces la locuri de munca in cadrul celor mai importante companii din tara. eJobs Group SRL face parte din trustul Ringier Romania, parte a Ringier AG.