Facebook a atins, oficial, 2 miliarde de utilizatori lunar, solidificandu-si statutul de cea mai mare si influenta retea sociala din lume. CEO-ul Mark Zuckerberg a anuntat pragul chiar pe retea, spunand ca “facem progres in a conecta intreaga lume, acum haideti sa o si apropiem”.

Anuntul vine la cateva zile dupa ce Zuckerberg a dezvaluit o multitudine de noi instrumente care fac viata mai usoara pentru adminii grupurilor masive. Mai mult de 1 miliard de oameni sunt inscrisi in grupuri pe Facebook, fiind, deci, o componenta principala a retelei de socializare, scrie Forbes.com.

Provocarea principala a retelei ramane aceea de a modera mesajele si clipurile violente sau care ar putea aduce atingere unor drepturi ale oamenilor de diverse rase, religii sau sexe, adresarea si rezolvarea mesajelor extremiste, rasiste sau care incita la violenta, intr-un mod sau altul.

In Romania, Facebook are 9,6 milioane de utilizatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri