Facebook testeaza o functie pentru News Feed care ofera utilizatorilor linkuri personalizate catre stiri in functie de interesele acestora, compania continuand sa caute cai prin care sa mareasca timpul petrecut de oameni pe cea mai mare retea de socializare din lume, transmite Reuters.

Functia, numita ”Featured Topic”, este testata pe News Feed. Fiecare subiect selectat include cateva propozitii pe subiectul respectiv, un link catre un articol sau o fotografie, potrivit unui exemplu vazut joi de Reuters.

Facebook a confirmat ca functia este in curs de testare si a explicat ca are rolul sa ajute oamenii sa descopere stiri care pot fi relevante pentru ei.

Compania modifica frecvent News Feed, de obicei prin testarea unor posibile functii, inainte ca acestea sa devina oficiale, scrie News.ro.

Serviciul News Feed al Facebook include postari ale prietenilor utilizatorului, prezentate intr-o ordine stabilita de algoritmii Facebook, precum si reclame si postari ale site-urilor placute de acesta.

Totul despre Facebook, live...
Citeste si: Totul despre Facebook, live blogging: Trei invitati de seama ai...

Multe companii media ofera insa abonatilor liste de stiri care corespund intereselor individuale ale cititorilor, in functie de modul in care folosesc un site de stiri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si