Mark Zuckerberg si sotia lui nu mai pot fi blocati de utilizatorii Facebook

Mark Zuckerberg si sotia lui, Priscilla Chan, nu mai pot fi blocati de utilizatorii Facebook, deoarece conturile lor au fost blocate deja de prea multe persoane pe platforma de socializare, informeaza The Guardian.

Singurii membri ai familiei lui Mark Zuckerberg care mai pot fi blocati pe Facebook sunt sora lui, Randi, si cainele lui, Beast, potrivit News.ro.

In luna ianuarie, cateva persoane au observat ca nu reusesc sa blocheze contul lui Mark Zuckerberg pe platforma de socializare.

Desi pe contul lui Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, exista optiunea de blocare, site-ul cere confirmarea intentiei, dupa care afiseaza un mesaj potrivit caruia ”deocamdata acest profil nu poate fi blocat”.

Potrivit companiei Facebook, aceasta eroare nu este intentionata, fiind motivata de numarul prea mare de persoane care au blocat conturile.

Citeste si:
Zuckerberg: Companiile de "social media" nu trebuie să fie...
Mark Zuckerberg: Companiile...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

In luna iulie, un purtator de cuvant al companiei a explicat: ”Aceasta eroare nu este specifica niciunui cont. Apare atunci cand o persoana a fost blocata de foarte multe ori. Se intampla uneori sa apara campanii virale care cer unui numar mare de utilizatori sa blocheze aceeasi persoana, fara un motiv intemeiat”.

Un fost inginer al Facebook a explicat ca eroarea este un efect secundar a modului in care este codata in site optiunea de blocare a conturilor. El a contrazis, astfel, ideea ca aceasta eroare ar fi generata de o decizie a companiei de a preveni blocarea unui cont de prea multi utilizatori.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri