Zonga, aplicatia romaneasca de muzica creata la Cluj, se lanseaza la nivel international pe 1 decembrie 2017. Dupa 5 ani pe piata din Romania, aplicatia va fi disponibila si pentru cei peste 5 milioane de romani din intreaga lume.

Romanii din strainatate vor putea descoperi pe Zonga artistii romani pe care ii indragesc, precum si playlist-uri cu muzica romaneasca, potrivita pentru orice moment si orice gen preferat, indiferent daca este vorba de pop, rock, folk, romante sau muzica populara. Altfel spus, romanii din diaspora vor avea la dispozitie peste 50.000 de melodii, deci aproximativ 4.000 de ore de muzica 100% romaneasca.

Pentru a promova noul serviciu, luna noiembrie a fost luna in care am lansat harta interactiva #ZongaInternational. Aici, romanii de pretutindeni au putut trimite poze din intreaga lume cu melodii romanesti pe care isi doresc sa le asculte pe Zonga.

Pana acum, pozele #ZongaInternational au reusit sa ajunga pe patru continente (Europa, America de Nord, Asia si Africa), iar unele dintre cele mai frumoase materiale primite au fost cele din Bagdad, Dublin, Londra si Aarhus. Planurile pentru lansare nu se opresc aici:

„Am vorbit cu multi romani din diaspora si ne-am dat seama ca muzica reprezinta pentru ei una dintre cele mai importante conexiuni pe care le au cu tara. Chiar daca nu mai sunt in Romania, ei continua sa asculte muzica romaneasca si radio-urile de acasa sau sa se intalneasca la petreceri ale comunitatilor de romani, unde muzica romaneasca este pe primul loc.

Ne-am dorit ca Zonga sa ii aduca, prin muzica, mai aproape de casa, acesta fiind motivul pentru care am si decis sa lansam serviciul international chiar pe 1 decembrie. Ne dorim sa le aratam romanilor plecati in strainatate ca sunt foarte importanti pentru Romania.

Am pregatit in aplicatie multe playlist-uri potrivite pentru orice moment al vietii lor si ne dorim ca urmatoarea petrecere romaneasca din strainatate sa fie cu muzica de pe Zonga.”, declara Sergiu Biris, CEO Zonga.

Aplicatia va fi disponibila pentru telefoanele cu sisteme de operare Android si iOS. Toti utilizatorii care au activ un abonament Zonga „Dor de casa” vor putea asculta muzica fara reclame si vor avea disponibila optiunea mod „Offline”, care permite ascultarea muzicii preferate chiar si in momentele in care nu e disponibila o conexiune la Internet.

Romanii din diaspora care doresc sa incerce Zonga pot opta pentru mai multe variante de abonamente:

� Zonga Free - gratuit. Ofera pentru ascultare toata muzica romaneasca, insotita de reclame, si fara posibilitate de descarcare si ascultare in mod „Offline”.
� Zonga „Dor de casa” - 2,99 EUR/luna. Ofera pentru ascultare toata muzica romaneasca, fara reclame si cu posibilitate de descarcare si ascultare in mod „Offline”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri