Edge, agentie full-service de performance marketing detinuta de grupul 2Performant, aniverseaza doi ani de la infiintare. Aparitia agentiei pe piata romaneasca a dus la rescrierea standardelor in performance marketing si clasarea ei drept partener de incredere in topul agentiilor de profil din Romania. In numai doi ani de activitate, agentia a adunat peste 20 de clienti, pentru care a rulat campanii de aproximativ patru milioane de euro.

„La doi ani de la infiintare si mii de campanii rulate, marketingul online este cel mai atragator domeniu al zilelor noastre. In urmatorii ani, speram sa ne consolidam pozitia pe piata si sa reusim sa ne pastram profilul si performantele”, a declarat Cosmin Nastasa, Managing Director Edge.

Echipa Edge este formata din opt oameni, carora li se adauga si parteneri din exterior, in functie de dimensiunea proiectelor. Structura agentiei include specialisti in performance marketing (PPC), afiliere, Analytics si developeri, care lucreaza pentru stabilirea strategiilor si implementarea de campanii pentru peste 20 de clienti.

„Strategia noastra de business consta in a ne concentra pe clientii mari sau cu potential de crestere. Numai pentru performance marketing avem peste 20 de clienti in momentul de fata, cei mai mari fiind Elefant.ro, Orange, Provident si Cora online. Lor li se mai adauga si cei din zona de afiliere”, a completat Cosmin Nastasa.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri