Edge2Performant: doi ani pe piata din Romania si 4 milioane de euro rulati

Edge, agentie full-service de performance marketing detinuta de grupul 2Performant, aniverseaza doi ani de la infiintare. Aparitia agentiei pe piata romaneasca a dus la rescrierea standardelor in performance marketing si clasarea ei drept partener de incredere in topul agentiilor de profil din Romania. In numai doi ani de activitate, agentia a adunat peste 20 de clienti, pentru care a rulat campanii de aproximativ patru milioane de euro.

„La doi ani de la infiintare si mii de campanii rulate, marketingul online este cel mai atragator domeniu al zilelor noastre. In urmatorii ani, speram sa ne consolidam pozitia pe piata si sa reusim sa ne pastram profilul si performantele”, a declarat Cosmin Nastasa, Managing Director Edge.

Echipa Edge este formata din opt oameni, carora li se adauga si parteneri din exterior, in functie de dimensiunea proiectelor. Structura agentiei include specialisti in performance marketing (PPC), afiliere, Analytics si developeri, care lucreaza pentru stabilirea strategiilor si implementarea de campanii pentru peste 20 de clienti.

„Strategia noastra de business consta in a ne concentra pe clientii mari sau cu potential de crestere. Numai pentru performance marketing avem peste 20 de clienti in momentul de fata, cei mai mari fiind Elefant.ro, Orange, Provident si Cora online. Lor li se mai adauga si cei din zona de afiliere”, a completat Cosmin Nastasa.

Citeste si:
Acțiunile 2Performant, la un pas de a intra la tranzacționare pe bursă
Acțiunile 2Performant, la un...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri