Cristian Ignat va fi prezent la ecomTEAM 2018, pe 28 si 29 martie, la Brasov. Acesta va sustine un workshop pe zona de digital marketing si in cadrul acestuia Cristian va raspunde la orice intrebari ati putea avea.

“Clientii doresc in continuare sa converteasca rapid – eu le spun ca nu se poate asa ceva. Trebuie pus accent pe branding, automatizarile sunt din ce in ce mai importante, totul trebuie luat treptat. Consider ca este loc pe ABSOLUT orice piata, daca faci lucrurile cum trebuie”, subliniaza Ignat.

Daca ar fi sa lanseze un business propriu, Cristian spune ca s-ar asigura ca produsele sa fie de mici dimensiuni pentru a putea fi usor stocate, sa fie de brand (deci nu “made in China) si ar incerca sa targeteze in principal femei. “De ce? Pentru ca ele sunt mai inclinate spre a achizitiona din impuls, au o parte mult mai inclinata spre frumos. Un magazin de fashion, poate…?”, spune el, zambind.

Una dintre cele mai mari provocari ale Canopy in 2017 a fost angajarea de oameni. In acest sens compania a lansat un clip pe YouTube care a atras peste 30.000 de vizualizari. “Este un canal foarte ieftin, ca promovare. Da, productia poate fi mai scumpa, insa prin video poti transmite MULT mai multe decat printr-un banner sau chiar landing page. De exemplu, in luna ianuarie, bugetul Canopy pentru YouTube a fost de doar 90 de lei, deci extrem de ieftin. Recomand”, spune Cristian Ignat.

Cum functioneaza Netflixul...
Citeste si: Cum functioneaza Netflixul pentru jucarii din Romania?

Canopy are de anul trecut un sediu si in Iasi, unde compania a angajat 5 oameni, urmand ca pana la finalul anului sa ajunga la 8-10. “As pune accent pe educatie in zona de marketing digital. Este o nevoie acuta in piata”, spune el.

Totodata Cristian Ignat ia in calcul deschiderea unui birou local in Marea Britanie. “Piata de acolo este, intr-adevar, foarte concurentiala, insa consideram ca putem aduce un suflu nou. Iar o companie mica si medie din Marea Britanie ar fi echivalentul uneie medii spre mari de aici”, spune el, zambind.

Afla din interviul video cand sa folosesti LinkedIn in campanii digitale, dar si ce impact ar putea avea modificarile aduse Facebook asupra paginilor magazinelor online. Vino la ecomTEAM 2018 pentru a discuta cu experti din eCommerce.

Cel mai vechi retailer de...
Citeste si: In era mall-urilor, Stefanel vinde mai bine in magazinele stradale