Parteneriat intre wall-street.ro si Canal 33: emisiunea Special Talk

Incepand cu 8 iunie, Canal 33 si Romania si wall-street.ro vor difuza o data pe luna, vineri, de la ora 20.00, emisiunea comuna Special Talk, in care vor fi discutate subiecte de interes din zona economica, financiara si de business. Emisiunea marcheaza parteneriatul dintre cele doua institutii media, ce are ca scop promovarea jurnalismului de calitate.

Emisiunea va fi difuzata pe YouTube, pe paginile de Facebook ale Canal 33 si Wall-Street.ro.

In prima faza, emisiunea va avea doar o editie pe luna, vineri de la ora 20,00 urmand ca in perioada viitoare sa se dezvolte, pe baza parteneriatului care va activa atat online cat si offline.

Emisiunea Special Talk este moderata de jurnalistii de la publicatia wall-street.ro impreuna cu Antoaneta Banu, iar temele abordate vin din cele mai fierbinti zone de interes din economie, finante, politica sau lifestyle.

Pe 8 iunie, in prima editie a emisiunii, veti putea urmari un follow-up al conferintei Fashion Route, organizata de wall-street.ro.
.
Fashion ROute isi propune sa analizeze principalele tendinte in industria de fashion, care sunt provocarile producatorilor romanesti, cum se imbina comertul fizic cu cel online si spre ce se indreapta consumatorii. Toate aceste teme vor fi discutate in cadrul emisiunii, impreuna cu cei doi invitati, de asemenea speakeri ai evenimentului.

Citeste si:
Webinar retailTalks: Cum vinzi prin intermediul unui motor de...
Webinar retailTalks: Trenduri...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...

Invitatii editiei sunt:
Alina Bistreanu-Director General LPP Romania (speaker eveniment)
Denis Predescu-Fashion Designer(speaker eveniment)

Moderatori sunt:
Andra Imbrea-WALL-STREET.RO
Antoaneta Banu-Canal 33 Romania

Citeste si:
Emisiunea "Cafeneaua politica" intra in grila Canal 33
Canal 33 difuzeaza emisiunea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri