“Intr-o capitala agitata precum Bucurestiul, cateodata avem nevoie si de o pauza, si de ce nu, de o supapa de relaxare, care sa ne incarce cu energie atunci cand simtim ca aglomeratia si stresul ne depasesc, si in trafic si acasa. Chill FM a aparut ca raspuns la aceasta nevoie a bucurestenilor si ce pot eu sa promit este ca, acum ca s-a dovedit stiintific ca meloterapia reincarca sufletul si mintea, cu siguranta Chill FM isi va face excelent treaba. Tot ce trebuie sa faca cei care vor si altceva decat ce se aude standard la radio este sa caute 103.8 pe FM si sa se lase in voia muzicii“, a declarat directorul statiei, Dragos Vulgaris.

Chill FM se adreseaza bucurestenilor tineri si activi, care pretuiesc momentele de relaxare si cauta un spatiu de confort in care grijile, nelinistile si graba sunt atenuate prin simpla comutare a butonului radioului pe 103.8 FM.

Chill FM va emite momentan doar in Bucuresti, dar poate fi ascultat de oriunde din tara si din strainatate pe platforma online www.chillfm.ro. Chill FM este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai detine televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, Film Now (pay-tv), posturile de documentare Digi World, Digi Life si Digi Animal World, posturile muzicale UTV, Music Channel, Hit Music si Hora TV, radio-urile Digi FM, Pro FM si Dance FM.

Operatorii telecom, jupuiti...
Citeste si: Operatorii telecom, jupuiti de stat in 2019: cu cat vor plati mai mult

Sursa foto: By BrAt82/Shutterstock