Anul trecut, Netflix a lansat optiunea de Smart Downloads pentru utilizatorii de Android si Window 10, pentru a-i ajuta sa petreaca mai putin timp gestionand descarcarile si mai mult timp vizionand. Acum, Netflix lanseza aceasta optiune si pentru utilizatorii de iOS din toata lumea.

Cum functioneaza: atunci cand termini vizionarea unui episod descarcat pe aplicatia Netflix de iPhone, Smart Downloads va descarca automat urmatorul episod si îl va sterge pe cel pe care l-ai urmarit deja, atunci cand esti conectat la Wi-Fi. Tu urmaresti, iar Netflix lucreaza pentru tine, transmit reprezentantii companiei.

Aceasta functie este parte din efortul de a face experienta pe mobil mai simpla si mai distractiva pentru utilizatori, ajutandu-i sa acceseze povesti extraordinare mai simplu prin aplicatie. Pentru mai multe informatii, verifica sectiunea Smart Downloads de pe Netflix Help Center si blogul companiei, unde au fost actualizate informatiile.

„Cu cat membrii Netflix ajung mai repede la urmatorul episod din serialele lor preferate, cu atat mai bine. Acum, fanii care folosesc aplicatia Netflix iOS se vor bucura de simplitatea Smart Downloads si vor petrece mai putin timp gestionand descarcarile si mai mult timp vizionand. Functia este înca un mod prin care îi ajutam pe fanii Netflix sa ia povestile pe care le iubesc oriunde merg”, spun oficialii companei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri