Facebook Dating adauga "Secret Crushes" - spune de cine iti place dintre prietenii tai

Facebook a oferit recent detalii privind dezvoltarea Facebook Dating, care va concura cu Tinder, adaugand “Secret Crushes”. Astfel, Dating iti ofera posibilitatea de a selecta noua “iubiri secrete” din lista ta de prieteni, iar daca si acestia te-au selectat de tine si sunt inscrisi in Facebook Dating, puteti depasi “simpla prietenie pe Facebook”.

Daca un prieten de care esti indragostit(a) in secret nu este inscris(a) in Facebook Dating, poti chiar si asa sa listezi ca fiind “crush-ul” tau. Facebook pare ca se bazeaza pe faptul ca oamenii sunt foarte curiosi sa afle de cine sunt placuti, asa ca se vor inscrie in Facebook Dating chiar daca nu sunt neaparat interesati sa isi cunoasca jumatatea astfel, scrie presa internationala.

Secret Crushes a fost deja comparata cu alte doua proiecte esuate. Una dintre ele este Bang With Friends, cealalta este o integrare in Slack numita Feeld si lansata in 2017. Aceasta din urma permitea chiar colegilor de munca sa isi arate, online, atasamentul, insa a fost primita cu foarte mare scepticism si chiar critici directe, mai ales de departamentele de HR.

Sursa foto: TheNextWeb.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Citește și
Varianta digitală care permite completarea declarației pe propria răspundere
Setari Cookie-uri