Purtatorul de cuvant CNAS, asaltat de mesaje: DEMISIA!

Daniel Osmanovici, purtatorul de cuvant al CNAS, platit din bani publici, a fost asaltat pe Facebook de mesaje negative, dupa ce acesta a declarat intr-o emisiune televizata ca si cu, si fara sistemul de sanatate activ, “oamenii tot mor”. Acesta a sters parte din comentarii, dar nu face fata acestora.

Pana in acest moment, la mai bine de 12 ore de la declaratie, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate NU a iesit cu o pozitie publica si, mai rau, Daniel Osmanovici nu a retras declaratia si nici nu si-a dat demisia.

“Ar trebui sa va dati demisia si sa aveti bunul simt sa nu mai fiti vreodata portavocea vreunei institutii publice! Este inadmisibil sa faceti asemenea declaratii, cu totala lipsa se respect la adresa oamenilor din contributia carora sunteti remunerat. Sper sa nu aveti niciodata ocazia sa fiti prins in hatisuri birocratice si sa vi se livreze replici pe masura raspunsului dumneavoastra”, scrie unul dintre comentatori.

“Cat cinism! "oamenii mor oricum, si cu, si fara sistem". Era mai bine la rubrica Meteo - nu te ploua, nu te ningea”, spune altcineva.

“Nu-i problema ca stergi... Sa te vad cu kinderii in spitale sau la medic cu niste nevoi presante si cum iti spun medicii: asta e, se moare oricum, noua nu ne merge sistemul... Jeg de om vandut ce esti... Cineva cu putin caracter sau coloana vertebrala, si-ar fi dat demisia instant... Dar ce ne putem astepta de la un antenist vandut pesedist...”.

Pagina de Facebook a lui Daniel Osmanovici a fost inundata de astfel de comentarii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Citește și
Varianta digitală care permite completarea declarației pe propria răspundere
Setari Cookie-uri