În ziua de azi, alegerea furnizorului de domeniu potrivit este aproape la fel de importantă ca şi găsirea unui nume de website adecvat și semnificativ. Ca o alternativă la .org sau .com, alegerile moderne precum .bio sau .club au deschis o gamă complet nouă de posibilități pentru operatorii de website-uri în ceea ce privește personalizarea site-urilor. Domeniile de nivel superior sunt administrate de registre cu caracteristici diferite, în timp ce furnizorii de domenii oferă domeniile clienților.

O comparație tabelară a celor mai buni furnizori de domenii care operează în România

Alegerea unui furnizor de domeniu și a unui nume de domeniu poate fi o sarcină dificilă. Tabelul de mai jos prezintă diferențele și oferă o comparație cuprinzătoare a celor mai buni furnizori de domenii din România:

IONOS

Compania IONOS, fondată în Germania în 1988, este unul dintre cei mai buni furnizori de domenii din Europa, oferind pachete competitive cu o gamă largă de funcții. Serviciile de domeniu oferite includ o adresă de e-mail profesională gratuită, acces la până la 10.000 de subdomenii suplimentare (cel mai mare număr oferit în comparație cu alți furnizori) și înregistrare privată, acreditare ICANN și Wildcard SSL incluse gratuit ca standard, datorită cărora site-ul dvs. web este protejat la cel mai înalt nivel cu tehnologie de criptare actualizată.

În plus, serviciile IONOS sunt concepute pentru a fi cât mai ușor de utilizat. IONOS are o funcție de căutare a numelui de domeniu, datorită căreia puteți fi sigur că site-ul dvs. web va avea un nume unic, și poate oferi sugestii privind alegerea unei adrese adecvate. Configurarea este ușoară datorită activării cu un singur clic și integrării domeniului dvs. cu orice e-mail sau profil social media. Aspectul final și cel mai important este echipa de asistență profesională care este disponibilă non-stop pentru a vă ajuta, dacă aveți nevoie de sfaturi. Echipa de asistență este extrem de bine informată, oferind chiar și un serviciu de reapelare, o bază de cunoștințe și un consultant personal în cazul în care aveți nevoie de unul.

Sumar

IONOS este un furnizor excelent de domenii care înregistrează un scor ridicat în ceea ce privește funcțiile, securitatea și opțiunile de preț.

Ce trebuie avut în vedere atunci când alegeți un furnizor de domeniu

Cel mai important lucru de verificat atunci când selectați un furnizor de domeniu este legitimitatea ofertei: toți furnizorii de domeniu trebuie să fie acreditați de ICANN. În cazul în care doriți să verificați dacă un furnizor de servicii este sau nu serios, puteți găsi o listă a registratorilor acreditați aici. Dacă sunteți nesigur, nu veți greși selectând una dintre opțiunile din acest ghid. Toți acești furnizori de domenii au o experiență vastă și proceduri și parteneri stabiliți, de aceea sunt bine pregătiți pentru efectuarea activităților care revin furnizorilor de domenii.

După ce ați verificat legitimitatea, există alte câteva aspecte cheie de luat în considerare:

  • Gama de domenii: unul dintre cele mai importante lucruri de verificat este dacă furnizorul are o gamă largă de domenii de nivel superior disponibile pentru înregistrare. Factorul decisiv în acest caz este numărul de registratori cu care furnizorul de domeniu are contracte. Unii furnizori își propun să acopere un spectru cât mai larg posibil, în timp ce alți furnizori sunt specializați în vânzarea de domenii exclusive.
  • Prețul: vânzarea extensiilor de domenii este o afacere profitabilă pentru registratori. Înainte de a vă înregistra la un furnizor, vă recomandăm să verificați listele de prețuri pentru diferite servicii, acordând o atenție deosebită prețului total după includerea tuturor funcțiilor suplimentare necesare.
  • Servicii suplimentare: Un mare avantaj pe care îl au furnizorii de domenii profesioniști în comparație cu registratorii mai mici este capacitatea lor de a oferi servicii complete și fiabile și asistență. În plus față de înregistrarea standard a domeniului, serviciile ar trebui să includă prelungirea sau rezilierea unui contract, precum și măsuri luate pentru a se asigura că găsirea unui nume de domeniu adecvat este cât mai ușoară pentru client – un verificator de disponibilitate, de exemplu. Dacă aveți întrebări cu privire la serviciile de domenii, furnizorii ar trebui să aibă o linie de asistență telefonică sau prin e-mail pentru a furniza informații.
  • Securitatea: toți clienții care doresc să înregistreze un domeniu ar trebui să se asigure că furnizorul lor de domeniu le va oferi un site web cât mai sigur posibil. Toți furnizorii de domeniu ar trebui să ofere criptare SSL, cu cât este mai bună calitatea, cu atât mai bine. Mulți oferă, de asemenea, funcții suplimentare de confidențialitate, cum ar fi ascunderea Whois. Comparați diferiți furnizori pentru a vă asigura că faceți cea mai sigură alegere pentru website-ul dvs.

Propriul tău nume de domeniu .com!

Găsiți numele de domeniu perfect, inclusiv SSL și un consultant personal!

√ Securizat √ Simplu √ Asistență Continuare

Sumar

Pentru a găsi furnizorul de domeniu potrivit pentru dvs., este esențial să faceți o comparație. Când comparați furnizorii de găzduire web, uitați-vă la compania care oferă cea mai bună gamă de servicii și securitate la cel mai bun preț.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri