UniCredit CAIB Securities va incepe, de la 1 iunie 2012, procesul de integrare cu UniCredit Tiriac Bank. La inceputul saptamanii, surse citate de Bloomberg declarasera ca UniCredit isi restrange divizia de tranzactii financiare din Europa Centrala si de Est, iar unitatile de brokeraj din Romania si Rusia vor fi inchise.

“Inglobarea activitatilor societatii de servicii de investitii financiare in Divizia de Corporate Investment Banking & Private Banking (CIB & PB) a UniCredit Tiriac Bank nu va impacta in niciun fel functionarea business-ului de brokeraj, care se va desfasura la fel ca pana in prezent”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al bancii.

In prezent nu se stie daca echipa Unicredit CAIB va fi restructurata ca urmare a acestei mutari.

UniCredit CAIB Securities a fost in 2011 al doilea cel mai mare broker de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu tranzactii intermediate in valoare de 1,7 miliarde lei. Firma se afla anul acesta pe locul al patrulea in topul brokerilor, cu tranzactii de 604 milioane lei.

UniCredit Tiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeana cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est, numarand peste 3.900 sucursale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
eMAG se gandeste la bursa. Iulian Stanciu vorbeste despre o listare pe BVB
Setari Cookie-uri