UniCredit CAIB Securities va incepe, de la 1 iunie 2012, procesul de integrare cu UniCredit Tiriac Bank. La inceputul saptamanii, surse citate de Bloomberg declarasera ca UniCredit isi restrange divizia de tranzactii financiare din Europa Centrala si de Est, iar unitatile de brokeraj din Romania si Rusia vor fi inchise.

“Inglobarea activitatilor societatii de servicii de investitii financiare in Divizia de Corporate Investment Banking & Private Banking (CIB & PB) a UniCredit Tiriac Bank nu va impacta in niciun fel functionarea business-ului de brokeraj, care se va desfasura la fel ca pana in prezent”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al bancii.

In prezent nu se stie daca echipa Unicredit CAIB va fi restructurata ca urmare a acestei mutari.

UniCredit CAIB Securities a fost in 2011 al doilea cel mai mare broker de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cu tranzactii intermediate in valoare de 1,7 miliarde lei. Firma se afla anul acesta pe locul al patrulea in topul brokerilor, cu tranzactii de 604 milioane lei.

UniCredit Tiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeana cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est, numarand peste 3.900 sucursale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri