Cei trei investitori care au depus oferte pentru preluarea combinatului chimic Oltchim au fost convocati aseara de urgenta la sediul ministerului Economiei pentru a clarifica problemele din dosarele depuse si au parasit institutia tarziu, dupa ora 03:00, scrie Adevarul.
UPDATE (11:30): Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex si Dan Diaconescu, au fost acceptate pentru licitatia deschisa cu strigare.


Competitorii Oltchim au fost chemati aseara la Ministerul Economiei intrucat documentatiile depuse erau incomplete.

Neregulile din dosare pot duce la descalificare, motiv pentru care ei trebuie sa rezolve problemele, iar termenul-limita pentru corectarea deficientelor este ora 11.00.

Cititi mai mult despre neregulile din dosarele depuse pentru privatizarea Oltchim in Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri