Administratorii interimari ai Electrica Furnizare, firma controlata de compania de stat Electrica SA, au primit in AGA mandate de trei ani si opt luni in Consiliul de Administratie (CA), scrie Mediafax.
Actionarii Electrica Furnizare, respectiv Electrica SA si Fondul Proprietatea, au aprobat miercuri numirea celor cinci administratori, potrivit unor surse din companie.

Consiliul de Administratie al Electrica Furnizare este condus de Ioan Rosca, director general al Electrica SA, Mircea Patrascoiu, seful firmei, Victoria Lupu, director in Ministerul Economiei, Oana-Valentina Truta, reprezentanta a Fondului Proprietatea, si Marcel-Valentin Ionescu, membru in CA al SIF Moldova.

Mandatele de interimari ale celor cinci persoane mentionate expira in februarie.

Electrica SA, controlata de Ministerul Economiei, detine 78% din capitalul Electrica Furnizare, iar Fondul Proprietatea are o participatie de 22%.

Guvernul s-a angajat fata de Fondul Monetar International sa vanda participatia pe care o detine, prin Electrica SA, la Electrica Furnizare si la cele trei companii de distributie a energiei ale Electrica SA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri