De ce sa participi la Forumul Pietei de Capital: zece motive

Wall-Street.ro te invita la Forumul Pietei de Capital, pentru a discuta cele mai importante schimbari de pe bursa romaneasca in 2013. Publicata de business va organiza joi cea mai importanta conferinta din zona piete de capital din prima jumatate a anului. Vezi de ce trebuie sa fii prezent(a).

1. Daca esti interesat sa cumperi actiuni in ofertele publice pe care statul le va face in acest an, poti afla detalii despre acestea.

2. Daca lucrezi intr-o companie care urmeaza sa se listeze sau care s-ar putea lista pe Bursa, vei putea afla mai multe despre schimbarile care vor avea loc in cadrul acesteia.

3. Vrei sa stii cum a ajuns un administrator din Romania sa aiba cel mai mare fond mutual din Europa Centrala si de Est? Afla de la Dragos Neacsu, seful Erste Asset Management.

4. Daca vrei sa afli ce s-ar putea schimba in piata odata cu infiintarea Autoritatii de Supraveghere Financiara.

5. Vrei sa devii un trader in toata regula si esti interesat de instrumentele financiare derivate? Vino si discuta direct cu Ovidiu Petru, directorul general al Bursei din Sibiu.

6. Esti interesat(a) de investitii? Afla ce se potriveste mai bine profilului tau de risc. Vei afla unde sa iti plasezi banii pentru a obtine cele mai bune randamente cu cel mai mic risc posibil

7. Esti interesat de ce se intampla cu banii pe care ii ai in fondurile de pensii private? Afla de la Radu Craciun, director de investitii in cadrul Eureko Pensii.

8. Alaturi de tine, in sala, vor fi nu doar “alti oameni” ci potentiali colaboratori.

9. Vei putea discuta cu alti investitori sau brokeri din sala despre plasamentele financiare.

10. Vei putea interactiona cu specialisti din alte piete de capital din regiune.

Vrei sa afli mai multe despre companiile listate si bursa romaneasca? Inscrie-te la Forumul Pietei de Capital pe care wall-street.ro il organizeaza pe 9 mai.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri