“Tradeville a mentinut trendul pozitiv al afacerilor datorita atragerii investitorilor de la intermediarii care si-au incheiat activitatea si a intregirii echipei cu o parte din brokerii acestora si prin cresterea numarului de clienti rezultati din programul educational dezvoltat de Tradeville”, a declarat directorul general Mihaela Bîciu.

UniCredit si ING sunt cei mai mari doi jucatori care si-au inchis anul trecut operatiunile de brokeraj din piata de capital romaneasca.

Numarul conturilor care au efectuat cel putin o tranzactie in primul semestru prin Tradeville a fost de 2.200, in crestere cu 11% fata de acelasi interval din 2012. Compania a deschis in prima parte a anului 755 conturi noi, din care jumatate pe pietele internationale.

Citeste si:

“Oferim de 5 ani acces la derivate de tip CFD impreuna cu un program educational menit sa faca instrumentele usor de inteles pentru investitori. Comunicam in permanenta faptul ca folosim acelasi model de business ca si pentru Bursa de Valori Bucuresti pentru oferirea pietelor internationale, Tradeville realizand comisioane exclusiv din intermedierea tranzactiilor”, mentioneaza Mihaela Bîciu.

Tradeville incheiat anul trecut cu o pierdere de 1,9 milioane de lei, cauzata de inchiderea operatiunilor din Bulgaria si de investitiile facute pentru aducerea mai multor actiuni americane la Bursa de Valori Bucuresti si crearea primului ETF romanesc.