“Oferta publica de vanzare de actiuni Adeplast derulata in perioada 2-15 octombrie nu a fost finalizata cu succes, nefiind inregistrat volumul minim de subscrieri in vederea incheierii cu succes a acesteia”, a anuntat miercuri compania.

AdePlast a lansat miercuri, 2 octombrie, o oferta in care a scos la vanzare 16,5 milioane de actiuni, reprezentand 33,3% din capitalul social majorat al companiei in urma ofertei publice de vanzare. Compania vroia sa atraga prin aceasta operatiune intre 57,8 milioane lei (13 milioane euro) si 66,7 milioane lei (15 milioane euro). Oferta urma sa se incheie cu succes daca minim 70% din actiuni erau vandute.

Infiintata in anul 1996, AdePlast detine noua fabrici, de mortare uscate, polistiren si vopsele, situate pe trei platforme industriale, in Oradea, Ploiesti si Roman.

Compania a inregistrat anul trecut venituri totale de 184,4 milioane lei, in crestere cu 29%, si un profit net in urcare de la 6,9 milioane lei la 16,2 milioane lei, conform situatiilor financiare individuale IFRS.

Reactia sefului AdePlast dupa aceasta veste! Cum comenteaza?