“Consideram ca am ajuns la varsta adolescentei in afaceri, si este timpul pentru maturizarea companiei noastre. Astfel am decis o schimbare strategica fundamentala a companiei prin listarea acesteia pe piata secundara, AERO, a BVB. Ne dorim aceasta schimbare pentru a atrage investitii din partea celor interesati de piata bursiera, intr-un domeniu pe care-l intelegem, il stapanim si il putem exploata cu beneficii substantiale pentru toti”, spune, intr-un comunicat de presa, Erik Barna, directorul general al companiei.

Life is Hard activeaza de peste 10 ani in piata romaneasca de software. Anul trecut, firma a facut un profit net de 726.000 lei, de aproape sase ori mai mare decat cel din 2013. De asemenea, afacerile au urcat cu 177% (y/y), pana la 3,98 mil. lei in 2014, evolutie determinata de dublarea productiei vandute si de cresterea semnificativa a veniturilor din vanzarea marfurilor.

La nivelul primului semestru din acest an, afacerile au scazut cu 8% (y/y), pana la 1,29 mil. lei. Seful companiei spune ca pe masura finalizarii productiei in curs de executie si a receptionarii productiei, activele societatii vor inregistra cresteri semnificative in perioada urmatoare.

Foto: Shutterstock