“Piata de capital este unul din subiectele care vin si pleaca din board-ul nostru, la fel ca multe alte subiecte. E inca devreme sa luam inca calcul listarea pe bursa, in primul rand pentru ca piata locala de capital nu este matura. Probabil va fi o etapa viitoare”, a declarat Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, in cadrul conferintei “Antreprenor, caut finantare”, conferinta organizata de wall-street.ro impreuna cu EY, CertAsig, BRD si Pathfinder

Dan Stefan, co-fondatorul Autonom Rent a Car, apreciaza eforturile Bursei de Valori Bucuresti de a promova piata AeRO, pe care o considera potrivita intr-un anumit moment din viata unei companii.

Stefan face parte din boardul Bittnet, prima companie de IT listata pe AeRO. “Aceasta listare nu aduce doar bani pentru companie, ci si foarte multa expunere, foarte mult goodwill, chiar daca este inca la inceput si nu este matura. Totusi, eu, personal, nu am luat-o pe aceasta cale si nici nu intentionam, pentru ca equity finance este inca forma cea mai scumpa de finantare. Sigur ca uneori poate fi extraordinara si singura forma care te poate duce cu adevarat mai departe, dar depinde foarte mult de moment”, considera co-fondatorul Autonom Rent a Car.

Sursa foto: Mircea Dragos Photography