5 Octombrie 2015

Omul saptamanii pe bursa: Mihai Daraban, Camera de Comert a Romaniei



Camera de Comert si Industrie a Romanei (CCIR), in colaborare cu Bursa de Valori Bucuresti si Camera de Comert Romano-Americana au organizat saptamana aceasta, la New York, forumul de investitii “Bestinvest Romania”. Mihai Daraban este presedintele Camerei de Comert a Romaniei si devine incet dar sigur unul dintre principalii sustinatori ai pietei de capital locale.

Daraban se remarcase si cu doua saptamani in urma, cand, la o conferinta care marca semnarea unui protocol de colaborare cu Camera Auditorilor Financiari, a cerut antreprenorilor romani sa iasa din birou pentru a intelege ce este bursa si ce inseamna finantarea prin intermediul pietei de capital.

Mihai Daraban este presedintele CCIR din 2014, el inlocuindu-l pe Mihai Vlasov, arestat la acel moment pentru luare de mita. Anterior, Mihai Daraban a condus timp de mai bine de un deceniu Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta. Daraban a fost de asemenea si vicepresedinte al clubului de fotbal Farul Constanta.



Citeste si