Fondul Proprietatea organizeaza in perioada 27-29 octombrie Zilelor Analistilor si Investitorilor, la editia din acest an participand peste 120 de reprezentanti ai fondurilor de investitii locale si internationale, cu active de 1.500 mld. dolari.

“Zilele Analistilor si Investitorilor reprezinta o ocazie excelenta pentru guvern si pentru autoritatile din piata de capital de a interactiona cu investitorii si de a afla punctul lor de vedere cu privire la lansarile de IPO-uri si SPO-uri, imbunatatirea implementarii standardelor de guvernanta corporativa in companiile de stat si accelerarea dezvoltarii pietei locale de capital”, mentioenaza, intr-un comunicat de presa, Greg Konieczny, managerul Fondul Proprietatea.

Participantii au asistat la prezentarile mai multor actori din piata romaneasca de capital, precum Administratia prezidentiala, Ambasada SUA, Ambasada Marii Britanii, Banca Nationala a Romaniei, Ministerul de Finante, Ministerul Energiei sau ASF. La intalniri au fost prezenti si reprezentanti ai celor mai mari companii din Romania, printre care etrom, Romgaz, Nuclearelectrica, Hidroelectrica, Banca Transilvania, BRD, Salrom sau Electrica.

Pe 29 octombrie se desfasoara si AGA Fondul Proprietatea, in cadrul careia actionarii vor decide daca vor acorda un nou mandat de administrare managerilor de la Franklin Templeton.

Citeste si:
Cati bani vor pune pe masa companiile de pe bursa in 2020
Fondul Proprietatea ar putea...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Urmeaza zile "fierbinti" la FP: intalniri cu investitorii si o AGA